Cautare

5783 de rezultate pentru "accident autostrada a1 23 decembrie" (3.58 secunde)
Marea Adunare Nationala de la Alba Iulia convocata pentru data de 18 noiembrie/1 decembrie 1918, a fost considerata de contemporani decisiva pentru unitatea nationala a tuturor romanilor.
1 decembrie este ziua tuturor romanilor si ea vine in fiecare an si cu bune si cu rele.
Din luna decembrie, 3.000 de salariati nu mai figureaza in evidentele Casei de Pensii Dolj, pentru ca firmele la care lucrau nu au mai depus declaratiile nominale pentru acestia.
Anul acesta, la numai cateva zile dupa aniversarea sa - artistul fiind nascut pe 8 decembrie, ii va colinda pe bucuresteni la Teatrul National.
"18 decembrie - Tripla sarbatoare care celebreaza toleranta si multiculturalitatea:
Procurorii lui Lazar rescriu istoria Romaniei pe baza afirmatiilor unui general care a participat la reprimarea sangeroasa a revolutiei de la Timisoara, din 17-20 decembrie 1989 AmosNews: ... Anuntul privind solicitarea interventiei militare a URSS a fost facut la TVR, pe 23 decembrie, la ora 10:30 dimineata.
Reprezentantii ministerului Transporturilor au declarat ca intr-o luna trebuie sa avem autostrada de la Drajna pana la Cernavoda. ... Urmatorul tronson de autostrada se afla intre Fetesti si Cernavoda - unde s-a incheiat asfaltarea pe un fir si pe jumatate din al doilea.
"Ma apuc si de autostrada suspendata. ... Ma apuc si de autostrada suspendata. O facem cu banii chinezilor. Suntem aproape gata cu toate actele, cu PUZ-ul.
FOTO Vezi cum arata Autostrada Ancai Boagiu Macarale, excavatoare, camioane cu moloz si mult praf. Asa arata, la 1 august, portiunea din Autostrada Soarelui care leaga Constanta de Murfatlar - 14 kilometri. ... Ministrul Boagiu a anuntat ca intreaga Autostrada A2 va fi gata in iunie 2012.
Intemperiile continua sa perturbe grav activitatea in centrul Statelor Unite, dupa ce o autostrada a fost inchisa in apropierea orasului Los Angeles din cauza caderilor de zapada care au afectat si o serie de cartiere ale metropolei americane.
Contractul de reparatii la A1 ar trebui sa intre in atentia Directiei Nationale Anticoruptie, deoarece firma castigatoare oferea pret dublu pentru derularea lucrarilor, fata de concurenta, a spus marti Calin Popescu-Tariceanu.
Firma italiana Astaldi SpA, administrata de Luca Pier Canino a reusit sa prinda radacini puternice in Romania punand mana si pe contractul de dezvoltare si modernizare a Aeroportului International Henri Coanda din Otopeni, si cel de construire a noului terminal de pasageri de la Aeroportul Cluj-Napoca, dar si la tronsoanele de autostrada.
Acesta este intocmit in baza criteriilor de finantare, acceptate de Comisia Europeana, si cuprinde, pe langa alte investitii, demararea lucrarilor pentru autostrada Iasi - Targu Mures, centura Timisoarei, autostrada Sibiu-Pitesti si autostrada Sebes-Turda.
Podul ar conecta municipiul Calarasi cu Constanta si cu Silistra, existand astfel posibilitatea eliminarii blocajelor din sezonul estival de pe Autostrada A2. ... Exista un studiu de fezabilitate pentru ocolirea municipiului Calarasi prin intermediului unei Sosele moderne de centura care sa faca legatura nemijlocita a podului cu Autostrada A2.
Basescu a precizat ca autostrada Brasov-Bors ar putea prelua maximum 15% din traficul Est-Vest si Vest-Est, neavand acoperire din punct de vedere economic.
Basescu a mai precizat ca autostrada Brasov-Bors nu are acoperire din punct de vedere economic, ea putand prelua maximum 15 la suta din traficul Est-Vest si Vest-Est. ... Compania americana Bechtel International construieste autostrada Transilvania in baza unui contract cu Guvernul in valoare de 2,2 miliarde de euro.
Primul-ministru a spus ca anumiti parlamentari sustin proiecte diferite de infrastructura, interesante pentru judetele propriului electorat, respectiv autostrada Brasov-Bors, pe de-o parte, si coridorul IV paneuropean, pe de alta.
“Am discutat cu ministrul Transporturilor, Gheorghe Dobre, si mi-a spus ca in acest moment parteneriatul public privat nu mai intereseaza, pentru ca dupa cativa ani vor veni multe fonduri europene, iar autostrada va fi construita gratis pentru Romania, ceea ce reprezinta o conceptie gresita, dupa parerea noastra“, a declarat Alexandru Dobre, membru in Consiliul Director al ARACO si fost presedinte al asociatiei.
Lucrarile la autostrada Transilvania ar putea fi compromise din cauza intarzierilor. ... Reamintim ca, in urma cu o saptamana, premierul Calin Popescu-Tariceanu i-a cerut ministrului Transporturilor sa renegocieze contractul incheiat anul trecut cu firma Bechtel pentru autostrada Bucuresti-Bors, in vederea reducerii costurilor.
Transportatorii cer ca banii platiti pentru diferite taxe si impozite sa fie investiti in infrastructura, aratind ca Romania are in prezent doar 227 km de autostrada. "Cerem ca banii nostri sa se regaseasca in tronsonul de autostrada care sa lege Constanta Pord de Nadlag prin Pitesti si Sibiu.
google-analytics.com